CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 5, 2011

P.H.Y.S.I.C.S

what a bad day ! :[
serius, hri ke-tiga skola nih aku ta suke !






chemistry and physics are fucking damn HARD ! lamak lamak gyk bleh jadi gila ku dowh ! T_T serious, ssah bgi ku oi. da la ckgu yg ngajar cepat sngat, mcam 'SUPERMAN' nk slamatkan org plak. ish ! tape tape. hri nih ku sbar je. HAHA. satu hape pn psal physics ta masok kat pale otak aku nih ! HAHA, lg pun ckgu ta best doe, lg lha buat aku mlass nk concentrate, tape lha, i'll try. [ ni pn sbb boo aku yg suroh ! ] HAHA. anyway, hri  ni mmang best, satu hr nih keje aku gelak je. maybe sbab aku nih mmang suke gelak pn ! HAHA. :D smalam, mase assembly pngetua bagi aku RM100 doe. HAHA ! thankyou pengetua. :] tu pn dye bgi sbb aku dpat cmerlang exam hri tu, budak len pn dpat jgak. tp ade yg dpat RM50 je. besyukur la okay!~ but but, i miss my boo. :] hrap hrap mnggu nih homeleave, dpat jumpe dye ! pastu aku study ar ngan dye. yeah ! HAHA. :]
                      

2 comments:

cikserabai

dear....welkam back tu skewl..akaq folo yee..wink2..jom fol

nadieya zaidi

thankyou. :] nanti folo akak balek. ^^

Post a Comment

 
segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Kekal Nadieya Zaidi