CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 8, 2011

pa benda towk ? HAHAHA, :"D

yeepee ! its FRIDAY ! :")




o yeah. i'm feeling happyy todayy ! *clapping hands* HAHHA. sal ku rase happy hari nih ? aiyook. aku pn ta tau. but the truth is, i'm on my way forgetting him. and i'm succeeded. HAHA. bravo yaya ! then smlam, group kitorang buat poem. alhamdulillah, kitorang johan. i'm still wondering what our english teacher will give to us. money, choclate, or sweet ? HAHAHA. trus membe aku cakap aku ta ikhlas buat keje sbb aku hrapkan bende bende cmtu. HAHHA. tade ar. aku maen maen je. mane tau tyme aku sebut tu Allah makbulkan doa aku. kan kayaa kte. HAHAH. jk jk.

and tyme mase rehat PALING BEST ! and i'm never feel like this before. aku jumpa ngan mamat yang aku slalu jumpa tyme hari Jumaat je. and don't know why i'm only met him on friday. AHA. dan yang paling aku ta sangka, rupa-rupa nya org yang besties aku slalu storyy is mamat tu lah. da la aku pn slalu storyy kat diorang psal mamat tu jugak. waiyook. ta sangke rupa-rupa nya org yg same. kite mmang bodoh. HAHA. then, mase tyme beli maknan kat canteen dye berdiri kat sblah aku doe. ah, happy happy. but, tinggi aku smpai bahu dye je. pendek nye aku. *sedih.* oleh kerana aku terlalu excited si Cia telah mnjadi mangsa cubitan aku. HAHAHA. sorry genk, ta sngaje. :)
but, muke dye mmang cute, tinggi lagik ~ suke suke ! HAHA. aku suke je bkannya ada ape2 pn okayy. suka ta bmakna saya cinta. AHA !  :"D

last night, boyfiee aku msg. tapi aku ta reply pn msg dye. smpai 4 msg dye anta. HAHA ! mei yo creds ma. sbb aku tade mood smlam, trus malas nak bgtw dye yg the truth aku tade creds. HAHA. yela, da dye slalu ttido ble aku texting ngan dye, buat sakit hati je. ni kire mcam aku nak dye rase apa yang aku slalu rsa la. AHAHA. *budak jahat* O_O

tomorrow is saturday. aku nak buat ape ek. ivy ajak aku jalan jalan. malas pn ade jgak nih. HAHA. but, aku nak beli lens and brg idaman aku tu scpat mungkin. and i can't wait ! HAHA. lpas tu ajak si blackswit, dye nak ajak kwan dye join skali pulak. adeh. kang aku malu malu kucing tyme jlan ngan kwan dye nanti, tu yg aku tanak. HAHAHA. D: wait and see je laa esok. HOHO.

okeyy. fullstop. smpai di sini saja sebelum aku mula mncarut tak tentu hala. HAHA. till then, bye. :)







3 comments:

yaya si domodomo
This comment has been removed by the author.
ejulz

thnkz follow.. org swak duhal.. ingt sapa tek..

iboh lupak terjah n komen k.. :) "Mutiara Asli Eann Hikaru"

yaya si domodomo

yepp yepp. HAHA. okay okay. i will. :)

Post a Comment

 
segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Kekal Nadieya Zaidi